Trupul fetiţei de 8 ani care s-a înecat săptămâna trecută a fost găsit în râul Siret

Trupul fetiţei de 8 ani care s-a înecat săptămâna trecută a fost găsit în râul Siret

Trupul fetiţei de opt ani înecate săptămâna trecută în râul Moldova din judeţul Neamţ a fost găsit marţi în râul Siret, prins în crengile unui copac de pe malul drept al râului, la 12 kilometri de locul accidentului.

Rl online 0 comentarii

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, trupul fetiţei înecate la sfârşitul săptămânii trecute a fost găsit marţi, în râul Siret, prins în crengile unui copac de pe malul drept al râului, la o distanţă de aproximativ 12 kilometri faţă de locul accidentului, pe teritoriul comunei Horia.

Pompierii au fost solicitaţi pe data de 2 august, să intervină pentru salvarea unui copil căzut în râul Moldova. La faţa locului s-au deplasat zece pompieri cu două autospeciale, o barcă şi o ambulanţă SMURD. Ei au căutat o fetiţă de opt ani care a mers să se scalde în râul Moldova şi a nu mai reuşit să iasă la mal. O altă fetiţă, în vârstă de nouă ani, a fost în pericol de înec tot în locul respectiv, ea fiind salvată de pescarii aflaţi în zonă.

Fetiţa de opt ani a fost căutată în fiecare zi începând din momentul dispariţiei, iar căutările au fost extinse şi pe râul Siret la aval de confluenţa cu râul Moldova. La căutări au participat şi scafandri de la ISU Iaşi, cei de la ISU Neamţ aflându-se în această perioadă pe litoral, în misiuni specifice sezonului estival.

 

Comentarii

loading...