9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTulcea: Un muncitor din Ucraina a murit în şantierul naval

Tulcea: Un muncitor din Ucraina a murit în şantierul naval

Inspectorul şef al ITM Tulcea, Ali Izet, a declarat pentru AGERPRES că bărbatul, în vârstă de 57 de ani, era angajat al unei firme subcontractoare de pe platforma şantierului naval.

“Deocamdată, nu putem spune decât că bărbatul a murit în câmpul muncii. Din informaţiile pe care le avem, el a urcat pe navă pe care lucra şi apoi i s-a făcut rău. După ce vom avea certificatul medico-legal şi dosarul medical al angajatului, vom putea stabili dacă evenimentul se încadrează în categoria accidentelor de muncă”, a precizat inspectorul şef Ali Izet.

Şantierul naval Vard Tulcea SA este cel mai mare angajator privat din judeţ, pe platformă lucrând peste 3.500 de persoane din state europene şi non-europene.

Cele mai citite

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femelă de struț a murit după ce a înghițit cheile furate de la un angajat

Karen, o femelă de struț de 5 ani de la Grădina Zoologică Topeka din Kansas, a murit după ce a scăpat din țarcul ei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă