18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTurcan: Instituţiile independente din România să nu se lase intimidate de Liviu...

Turcan: Instituţiile independente din România să nu se lase intimidate de Liviu Dragnea

„Instituţiile independente din România să nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea! Discursul public al Preşedintelui Camerei Deputaţilor a devenit un şir de atacuri de tip interlop, şantaj şi ameninţări la adresa oficialilor statului român”, afirmă Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL spune că „Liviu Dragnea este un om dominat de frică, pe care l-a copleşit gravitatea propriilor fapte”.

„Panica îl face să se comporte agresiv şi haotic, nu se dă în lături de la nimic pentru a-şi apăra pielea. Ieri, a fost rândul ministrului Toader să intre sub focul artileriei lui Dragnea, care a recunoscut deschis că aştepta de la ministrul justiţiei nişte OUG-uri care nu au mai venit! Cine urmează pe lista lui Dragnea? Judecătorii Curţii Constituţionale, care au pe masă o sesizare de neconstituţionalitate depusă de PNL şi un dosar de care Dragnea e direct interesat? Ori poate judecătorii ÎCCJ, care îl aşteaptă la audieri pe 15 aprilie?”, mai scrie Raluca Turcan pe contul ei de Facebook.

„Infractorii nu pot face legea în România! Dacă acum, când este încă vulnerabil, şeful PSD îşi permite să cheme la ordin toate instituţiile ţării, ce se va întâmpla dacă i se va albi dosarul? Evident, nimic nu va mai sta in calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar România nu va mai putea sta în acelaşi rând cu celelalte ţări europene!”, încheie Turcan.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că tot partidul s-a lăsat “păcălit” de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a anunţat în ianuarie că vrea să adopte ordonanţele privind justiţia, iar acum a afirmat că nu se justifică urgenţa. “Cred că domnul Toader ne-a păcălit, nu ştiu dacă o fi singur sau au fost doi”, consideră Dragnea.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...
Ultima oră
Pe aceeași temă