Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turisti maghiari salvati de Poliţia de frontieră, când pluteau în derivă, pe Dunăre

Turisti maghiari salvati de Poliţia de frontieră, când pluteau în derivă, pe Dunăre

Doi turişti din Ungaria, aflaţi la pescuit în Dunăre, au avut nevoie de ajutorul poliţiştilor de frontieră pentru a ajunge la mal deoarece ambarcaţiunea în care se aflau s-a stricat şi plutea în derivă. Cei doi nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Florin Budescu 0 comentarii

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, vineri seara, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia au fost informaţi telefonic de către un localnic despre faptul că o ambarcaţiune în care se aflau două persoane pluteşte în derivă pe Braţul Chilia, din cauza unor defecţiuni tehnice.

“Poliţiştii de frontieră au acţionat operativ, deplasându-se în zonă cu o ambarcaţiune rapidă, iar la scurt timp, barca cu cele două persoane aflate la bord a fost identificată şi adusă în siguranţă în localitatea Chilia Veche”, se arată în comunicat.

Cele două persoane, de 39 de ani şi de 47 de ani, nu au avut nevoie de asistenţă medicală. Acestea au spus poliţiştilor de frontieră că, în timp ce se aflau la pescuit, motorul ambarcaţiunii s-a stricat, iar din lipsa altor mijloace de propulsie nu se mai puteau întoarce la mal.

Comentarii

loading...