Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tusk, după întâlnirea cu Dăncilă: Este responsabilitatea judecătorilor să decidă cine este vinovat

Tusk, după întâlnirea cu Dăncilă: Este responsabilitatea judecătorilor să decidă cine este vinovat

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a precizat, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, că poate că el este de modă veche, dar continuă să creadă că „este responsabilitatea judecătorilor şi nu a politicienilor să decidă cine este vinovat şi cine nu”.

Rl online 0 comentarii

 În comunicatul transmis de Guvern după întâlnire nu este menţionată tema justiţiei între cele discutate.

„Poate că sunt de modă veche, dar continui să cred că este responsabilitatea judecătorilor şi nu a politicienilor să decidă cine este vinovat şi cine nu”, a scris Tusk pe Twitter după întâlnirea cu premierul Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a avut, joi, la Bruxelles, o întrevedere cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, una dintre temele acordate fiind legată de statul de drept şi independenţa justiţiei în România. Dăncilă a spus că Guvernul va acţiona pentru respectarea valorilor şi principiilor care stau la baza construcţiei europene, dar şi pentru ca cetăţenii români să se bucure de aceleaşi drepturi şi libertăţi ca orice cetăţean european. Premierul s-a întâlnit şi cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk. Potrivit Guvernului, agenda discuţiilor celor doi oficiali a cuprins subiecte de actualitate ale agendei europene.

Comentarii

loading...