12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn agent de pază a bătut o persoană cu afecţiuni medicale

Un agent de pază a bătut o persoană cu afecţiuni medicale

Agentul de pază a fost filmat cu un telefon mobil în timp ce bate cu un baston o persoană, iar imaginile au fost postate pe facebook, însoţite de mesajul „aşa îşi face treaba agentul de pază Costică Lemnaru. Bate oameni pe stradă”.

După ce a văzut filmarea, primarul comunei vrâncene a demarat o anchetă. Surse din rândul anchetatorilor spun că victima agresiunii are probleme psihice şi creează frecvent probleme în comunitate, iar bătaia încasată a fost după un scandal într-un magazin alimentar, unde a şi spart geamul maşinii paznicului.

Imediat după ce imaginile au apărut pe Facebook, agentul de pază a intrat în concediu, dar şi-a explicat pe aceeaşi reţea de socializare, susţinând că persoana bătută era în stare de ebrietate şi că nu e prima dată când creează probleme în comunitate.

„Astăzi mă simt trist când văd că toată lumea mă condamnă pentru un gest necugetat pe care l-am făcut acum 24 de ore încercând de fapt să ajut nişte oameni agresaţi verbal şi fizic de un ins în stare de ebrietate. Îmi asum responsabilitatea pentru fapta mea, atât la poliţie cât şi la Primarie, am dat în scris explicaţii pentru ce am făcut şi voi suporta consecinţele faptelor mele cu bărbăţie. Consider că şi postarea lui Miron Marius a fost făcută pentru că mă urăşte şi pentru că l-am prins de multe ori cu lemne furate din pădurile oamenilor”, a scris agentul de pază pe Facebook.

Poliţiştii au început o anchetă, deşi victima nu a depus o plângere la Poliţie.

„Se fac verificări, persoana nu a depus plângere la Poliţie, dar poliţiştii fac verificări. Plângerea poate fi depusă în termen de 60 de zile”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Conform legii, fapta agentului de pază poate fi încadrată la infracţiunea de loviri şi alte violenţe.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă