Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

În faţa localului Trifoiaş terasa funcţionează pe domeniul public. Autorizaţia dată de Piedone a expirat demult

În faţa localului Trifoiaş terasa funcţionează pe domeniul public. Autorizaţia dată de Piedone a expirat demult

Un alt frate al lui Nicuşor Dan are o terasă ilegală. Tot în Orăşelul copiilor

Dan Trifu, preşedintele Asociației Eco-civica, un alt frate a lui Nicuşor Dan, are pe numele soacrei un local “La Trifoiaş,” în “Orăşelul copiilor,”tot cu extindere ilegală, ca şi restaurantul “Medieval,” al lui Mihai Mitrache, poreclit “Câinele.”

Marius Ghilezan 0 comentarii

După ce a intervenit pentru scăparea lui Mihai Mitrache de dărâmarea restaurantului “Medieval,” prin metoda traficului de influenţă la Primărie, Nicuşor Dan va aplica metoda salvării “Câinelui” şi la Trifoiaş? Întreabă Cetățeanul.net

Restaurantul Trifoiaș, din Parcul „Orășelul Copiilor”, condus din umbră de Dan Trifu, unul dintre activiștii lui Nicușor Dan, s-a extins ilegal pe domeniul public după aceeași stratagemă folosită și de afaceristul Mihai Mitrache, zis „Câine”.

Ce e interesant e că atunci când Primăria sectorului 4 a dorit să înceapă acţiunea de proiectare a noii parcări din marginea Parcului Tineretului, Dan Trifu şi Nicușor Dan au sărit în apărarea boscheţilor, pe care ei i-au poreclit spaţiu verde, numai pentru a bloca noua construcţie de interes public.

Având autorizaţia de închiriere a spaţiului public expirată, patronul Trifu riscă acum să pățească la fel ca și Câine – să rămână sub cerul liber în „Orășelul Copiilor”, scrie Cetăţeanul.net.

Recent, Valerian Atomulesei, unul dintre foştii proprietari de restaurant aşezat pe spaţiul verde a intervenit într-o postare pe facebook spunând că el şi-a vândut afacerea şi se întreba că sunt alţii în situaţia similară "Câinelui," dar de ce nu sunt demolaţi.

Legea spaţiilor verzi spune clar: nu poţi avea o construcţie definitivă pe spaţiul verde, nici pe domeniul public, care conform Codului civil nu poate fi înstrăinat.

Comentarii

loading...