Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un angajat al Penitenciarului Jilava, depistat cu COVID-19

Un angajat al Penitenciarului Jilava, depistat cu COVID-19

Un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, potrivit unui comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Rl online 0 comentarii

"Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea echipamentului de protecţie. Poliţistul de penitenciare nu a interacţionat cu persoane private de libertate. Ultima sa prezentare la unitate a fost în data de 13.07.2020. În conformitate cu prevederile metodologiei de intervenţie a sistemului penitenciar, angajaţii identificaţi contacţi au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu", a precizat ANP.

Conform sursei citate, se menţine aplicarea măsurilor de prevenţie, inclusiv a monitorizării medicale a persoanelor custodiate, până în prezent nefiind identificată simptomatologie specifică. Administraţia penitenciarului implementează, de asemenea, recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov.

Comentarii

loading...