Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: dbonline.ro

FOTO: dbonline.ro

Un angajat din Penitenciarul Găești, infectat deși purta echipament de protecție

Un angajat al Penitenciarului Găești a fost confirmat pozitiv în urma testării Covid-19. Administrația locului de detenție spune că persoana infectată a fost ultima dată la serviciu în data de 27 iulie.

Petronel Tudor 0 comentarii

Un angajat de la Penitenciarul Găești care a a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea echipamentului de protecție, a fost confirmat ca purtător al noului coronavirus.

Administrația locului de deținere a informat Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița și a demarat procesul de identificare a contacților, aceștia urmând a fi scoși din serviciu și înlocuiți cu personal de rezervă.

„Se menține, de asemenea, conduita preventivă, prin dezinfectarea periodică a spațiilor, triajul epidemiologic al cadrelor și monitorizarea stării de sănătate a tuturor persoanelor custodiate – nefiind identificată simptomatologie specifică până în prezent.”, a transmis Mihaela Cristina Enache, purtătorul de cuvânt al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Comentarii

loading...