Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un bărbat a încercat să îşi dea foc în faţa Palatului Dicasterial din Timişoara

Un bărbat a încercat să îşi dea foc în faţa Palatului Dicasterial din Timişoara

Un bărbat de 67 de ani a încercat să îşi dea foc, joi, în faţa Palatului Dicasterial din Timişoara, care găzduieşte instanţele de judecată. Acesta era nemulţumit că un dosar în care a depus plângere împotriva unui poliţist şi a unor jandarmi ar urma să fie clasat.

Rl online 0 comentarii

În urmă cu câţiva ani, bărbatul a depus plângere împotriva unui poliţist şi a unor jandarmi care l-ar fi bătut, iar în urma agresiunii a necesitat spitalizare.

Joi dimineaţa, bărbatul a venit în fata Palatului Dicasterial şi a ameninţat că îşi dă foc, însă înainte să scoată sticla cu benzină pe care o avea într-o sacoşă.

Jandarmii aflaţi în zonă l-au oprit imediat şi l-au dus la audieri la Poliţie.

Comentarii

loading...