9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn bărbat a murit la Tribunalul Bucureşti după ce a căzut în...

Un bărbat a murit la Tribunalul Bucureşti după ce a căzut în gol

UPDATE

Reprezentanţii Tribunalului Bucureşti precizează că se derulează, în prezent, cercetări cu privire la cauzele şi împrejurările în care, joi, un bărbat a căzut de la etajul patru al instituţiei. Acesta nu a putut fi salvat de medici.

„Văzând interesul mass media, pentru corecta informare a opiniei publice, conducerea Tribunalului Bucureşti confirmă faptul că în prezent se desfăşoară cercetări cu privire la cauzele şi împrejurările în care a intervenit decesul unei persoane aflată în sediul instanţei. Întrucât este în curs de desfăşurare o ancheta penală, nu pot fi furnizate alte informaţii”,se arată într-un comunicat de presă al Tribunalului Bucureşti.

Precizările vin după ce un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani a căzut joi de la etajul 4 al Tribunalului Bucureşti, care nu a mai putut fi salvat de către medici, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Bărbatul a fost resuscitat de către echipajele de medici sosite la faţa locului, însă fără succes. Deocamdată nu se cunosc circumstanţele exacte în care a căzut bărbatul.

Poliţia Capitalei a declanşat verificări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

La faţa locului au acţionat o ambulanţă de terapie intensivă mobilă cu echipaj medical şi o ambulanţă SMURD cu echipaj paramedical.

Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...
Ultima oră
Pe aceeași temă