Un bărbat a murit pe şantierul podului suspendat peste Dunăre

Un bărbat a murit pe şantierul podului suspendat peste Dunăre

Un bărbat de 51 de ani, din judeţul Mureş, a decedat, luni dimineaţă, pe şantierul podului peste Dunăre de la Brăila, strivit de nişte ţevi PVC pe care acesta le descărca, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

Rl online 0 comentarii

"Luni dimineaţă, în jurul orei 09,00, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce ajuta la descărcarea unor ţevi din PVC, a fost surprins sub acestea, rezultând decesul. Accidentul s-a produs pe şantierul podului peste Dunăre, pe malul Brăilei", a declarat purtător de cuvânt IPJ Brăila, Laura Belciugan.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la SMURD, dar medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului peste care au căzut ţevile.

Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, o anchetă a fost demarată de inspectorii de muncă. 

Autorizaţia de începere a lucrărilor de construire la infrastructura podului suspendat peste Dunăre, din zona Brăila, a fost emisă în decembrie 2018. 

Lungimea totală a podului de la Brăila este de 1.974 de metri, cu o deschidere centrală de 1.120 de metri şi două deschideri laterale de 489 de metri şi, respectiv, 364 de metri. Valoarea lucrărilor autorizate, fără TVA, este 139.541.150 de lei.

Durata de execuţie prevăzută în autorizaţie este 17 luni de la data începerii efective a lucrărilor.

Comentarii

loading...