Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un bărbat care a intrat în mare să salveze o femeie nu a reuşit să mai iasă la mal

Un bărbat care a intrat în mare să salveze o femeie nu a reuşit să mai iasă la mal

Un bărbat care a intrat, vineri, în mare, la Mangalia, să salveze o femeie în pericol de înec, nu a reuşit să mai iasă la mal, iar operaţiunea de căutare a lui a fost oprită de pompieri, din cauza valurilor mari şi a curenţilor, transmite Mediafax.

Rl online 0 comentarii

UPDATE

Trupul neînsuflețit al bărăbatului a fost văzut după aproximativ trei ore, plutind în larg. A fost scos la mal și s-a încercat resuscitarea lui, dar fără succes.

 

Potrivit ISU Dobrogea, o femeie în pericol de înec la Mangalia a fost salvată de doi bărbaţi care au intrat să o salveze, însă unul dintre ei nu a reuşit să mai iasă la mal.

O ambarcaţiune de la ISU Dobrogea l-a căutat pe bărbat, dar din cauza valurilor mari, operaţiunea a fost oprită.

„A fost căutat cu ambarcaţiunea ISU, însă a fost sistată operaţiunea, deoarece sunt valuri mari şi curenţi”, potrivit ISU Dobrogea.

De la începutul sezonului estival, aproape 20 de persoane şi-au pierdut viaţa înecate în mare.

Comentarii

loading...