Un bărbat din Brăila a fost arestat după ce a avut raporturi sexuale orale cu un copil

Un bărbat din Brăila a fost arestat după ce a avut raporturi sexuale orale cu un copil

Un bărbat de 45 de ani din Brăila a fost arestat preventiv penru viol şi corupere sexuală a minorilor după ce, timp de mai multe luni, bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale orale cu un copil.

Romania libera 0 comentarii

Conform IPJ Brăila, bărbatul este bănuit că, în perioada septembrie 2020-ianuarie 2021, ar fi întreţinut de mai multe ori raporturi sexuale orale cu un copil.

„La data de 22 februarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au depistat pe un bărbat, de 45 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea infracţiunii de viol şi corupere sexuală a minorilor. În fapt, în perioada septembrie 2020 - ianuarie 2021, acesta ar fi întreţinut, în repetate rânduri, raporturi sexuale orale cu un minor", precizează Poliţia Brăila.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, iar marţi instanţa a admis propunerea Parchetului şi a dispus faţă de brăilean măsură arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Comentarii

loading...