13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUn bărbat din Galaţi, la spital după ce a fost împușcat de...

Un bărbat din Galaţi, la spital după ce a fost împușcat de mai multe ori

Poliţiştii fac cercetări pentru a afla în ce condiţii s-a produs incidentul şi cine sunt atacatorii, transmite Mediafax.

Bărbatul de 31 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi în jurul orei 5.00, la câteva ore de la producerea incidentului. El a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe de un taximetrist. iar cadrele medicale i-au acordat îngrijiri şi au anunţat Poliţia.

„Un taximetrist l-a adus la Unitatea de Primiri Urgenţe, sângera abundent. Avea mai multe plăgi cu glonţ real, nu de cauciuc. Plăgile sunt la abdomen şi la nivelul picioarelor. Este internat în spital, noi am anunţat Poliţia”, a declarat coordonatorul SMURD Galaţi, Angel Trifan.

Incidentul s-a produs pe un bulevard din Galaţi la o oră după miezul nopţii. O persoană a sunat la o secţie de Poliţie din oraş şi a anunţat că a auzit focuri de armă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu i-au găsit pe suspecţi şi au căutat cu lanternele cartuşele folosite.

„Incidentul a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă de reprezentanţii Spitalului Judeţean la ora 5.30. A fost anunţată o persoană de 31 de ani, cu multiple plăgi împuşcate. Acum se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţia face cercetări pentru a afla cine a participat la răfuiala de stradă din Galaţi. Poliţiştii îl interoghează pe bărbatul din spital şi verifică toate camerele video stradale diN zonă în care s-a produs incidentul.

Cele mai citite

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Coliban, tun la final de mandat. Primăria Brașov, disperată să dea peste un mil. euro pe un imobil în litigiu

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grăbește să încheie o afacere imobiliară profitabilă pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale căror firme...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...
Ultima oră
Pe aceeași temă