Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Consilierul ploieştean George Botez despre primarul Adrian Dobre: “Aţi dus Ploieştiul în faliment şi aţi făcut Ploieştiul de râs!”

Consilierul ploieştean George Botez despre primarul Adrian Dobre: “Aţi dus Ploieştiul în faliment şi aţi făcut Ploieştiul de râs!”

Un consilier local cere demisia primarului din Ploiesti

Rl online 0 comentarii

Avocatul George Botez, consilier din partea PSD în Consiliul Local Ploieşti, a publicat o scrisoare deschisă în care cere demisia primarului Adrian Dobre, acuzându-l că a băgat Ploieştiul în faliment: 

“V-aţi inclus imoral pe schemele financiare ale proiectelor europene cu care se chinuie primăria, pentru a va crea avantaje financiare personale prin mărirea salariului, v-aţi hrănit camarila politică cu posturi în administraţie, deşi până şi dumneavoastră ştiţi că nu prea aveţi ce să le cereţi. Aţi cheltuit pe studii de toate felurile banii pe care i-am fi putut folosi în alte scopuri, în interesul ploieştenilor. Şi a celor care v-au votat, cât şi a celor care nu v-au votat. Aţi distrus tot ce înseamna servicii publice în Ploieşti : curăţenie, încălzire, iluminat. Aţi dus Ploieştiul în faliment şi aţi făcut Ploieştiul de râs!”

În şedinţa de consiliu de la sfârşitul lui octombrie, Adrian Dobre a anunţat că, în prag de iarnă, casieria municipiului  e pe zero,  ploieştenii fiind în pericol să rămână fără căldură, salubritate şi transport public. El a cerut Consiliului Local să voteze în favoarea contactării unui împrumut de 50 milioane de euro şi, în regim de urgenţă, pentru relocarea unui milion de lei din fondul municipal de investiţii spre cheltuieli curente. Acuzat de consilieri că împrumutul ar îndatora prea tare oraşul, Adrian Dobre a reproşat nervos majorităţii din Consiliu că-i blochează proiectele.

În scrisoarea deschisă, avocatul George Botez îi cere edilului liberal să prezinte public, “cu subiect si predicat” toate proiectele pe care consilierii PSD-ALDE i le-ar fi blocat, precum şi să lămurească ce s-a ales cu promisiunea de campanie vizând construirea unui spital nou în oraş, idee care, insinuează avocatul, ar fi aparţinut medicului Bogdan Nica: “A fost idea de campanie a doctorului Nica, fostul dumneavoastră consilier personal pe care l-aţi mazilit de frică, pe motive de competenţă net superioară consiliatului.”

Comentarii

loading...