Un constănțean care cultiva cannabis acasă, reținut de polițiști

Un constănțean care cultiva cannabis acasă, reținut de polițiști

Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat două percheziţii la locuințele unui bărbat bănuit de operațiuni ilegale cu droguri.

Cristian Hagi 0 comentarii

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au desfășurat, pe 15 ianuarie, în județul Constanța, două percheziții la locațiile deținute de un bărbat de 47 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieşit că cel în cauză ar fi pus în vânzare diferite cantități de droguri de risc (cannabis), pe care l-ar fi produs într-un apartament din municipiul Constanța.

„În urma perchezițiilor a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 de plante, cântărind aproape 5 kilograme de masă vegetală verde”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Au mai fost confiscate un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, muguri de cannabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 16 ianuarie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În activități au fost angrenați și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Comentarii

loading...