Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Un convoi de români are la dispoziție opt ore pentru a traversa Ungaria

Un convoi cu automobile, având la bord cetățeni români, a primit permisiunea să tranziteze Ungaria de la vest la est, de la granița cu Austria până la granița cu România.

Mihai Diac 0 comentarii

UPDATE 20,00: Un oficial al Guvernului de la Budapesta a declarat că mașinile având la bord cetățeni ai României și ai Bulgariei, care vor să traverseze Ungaria pentru a ajunge în țările lor de domiciliu, pot traversa Ungaria începând cu ziua de marți, de la ora 21. Până la ora 24 vor putea circula mașni cu cetățeni români și bulgari. Ulterior, miercuri dimineață, între orele 24 - 05, vor mai putea traversa Ungaria doar mașini cu cetățeni români.

---------------------------------------------------------------------

Mașinile cu români au ieșit din Austria dar au fost blocate de autoritățile ungare la frontiera de vest a Ungariei, ca măsură de protecție împotriva epidemiei de coronavirus.

Marți seară, autoritățile României și Ungariei au ajuns la un acord. Astfel, mașinile cu români au primit permisiunea de a tranzita teritoriul Ungariei până la frontiera cu România, dar deplasarea trebuie să se facă strict între orele 22 - 06, în noaptea de marți spre miercuri.

Aceste condiții dure sunt impuse românilor după ce Ungaria a anunțat că își închide granițele pentru cetățenii de altă naționalitate decât cea maghiară.

Comentarii

loading...