5.9 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUn copil de 9 ani din Bucureşti a sunat la 112 şi...

Un copil de 9 ani din Bucureşti a sunat la 112 şi a anunţat că a fost închis într-un canal colector

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, la ora 14:38 a fost primit un apel 112 de la un copil care a susţinut că se află într-un canal stradal, sub carosabil, băgat acolo de un alt copil, care ulterior a pus şi capacul.

”S-a procedat la alertarea celor mai apropiate resurse de intervenţie, de la Detaşamentul Apărătorii Patriei, ulterior numărul acestora fiind suplimentat cu alte echipe de pompieri din apropiere, inclusiv Detaşamentul Special de Salvatori. La faţa locului au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din pompieri, poliţisti, jandarmi, poliţişti locali şi Apa Nova”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că a fost verificata strada Maceşului, unde susţinea copilul că se afla, ulterior aria de căutare fiind extinsă semnificativ, pe fiecare stradă în parte, până la bulevardele Metalurgiei şi Berceni, prin ridicarea capacelor de canal.

”Din momentul apelului la 112, între copil şi echipele din dispecerat (operator 112 şi dispecer ISU) a fost purtată o conversaţie neîntreruptă timp de 35 de minute, pe durata căreia au fost solicitate şi alte date care să permita identificarea acestuia”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că deocamdată copilul nu a fost găsit, fiind continuate căutările.
Potrivit stirileprotv.ro, echipajele de intervenţie au desfăcut toate capacele de canal, fiind verificate deja 15-20 de străzi adiacente.

Poliţia a reapelat numărul de telefon, dar aparatul este acum închis. De asemenea, poliţiştii au bătut din poartă în poartă, încercând să afle informaţii.

Sursa citată a precizat că ar fi fost mai multe apeluri la 112, toate efectuate de un copil, care ar fi dat de fiecare dată alte indicii cu privire la poziţia acelui canal.

Cele mai citite

Victor Ciutacu consideră că Mircea Geoană nu are șanse la prezidențiale ca independent

Prezent în emisiunea "40 de întrebări" cu Denise Rifai, jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit, printre multe alte subiecte abordate, despre o posibilă candidatură a...

Vinicius Junior a izbucnit în lacrimi în timpul unei conferințe! Brazilianul, copleșit de insultele rasiste

Atacantul brazilian Vinicius Junior a izbucnit în lacrimi în timpul unei conferințe de presă susținută cu o zi înainte de meciul amical Spania -...

SRI, mesaj de Ziua Poliției Române. “Promitem că dorințele puse astăzi rămân între noi”

Cu o abordare plină de înțelepciune și respect, Serviciul Român de Informații (SRI) și-a demonstrat încă o dată măiestria în transmiterea de urări cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă