Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 pe scara Richer s-a produs în judeţul Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 pe scara Richer s-a produs în judeţul Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 pe scara Richter s-a produs marţi, la ora locală 11:57, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Rl online 0 comentarii

Seismul a avut loc la o adâncime de 139 de kilometri.

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de I grad Mercalli. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Odobeşti (46 km), Nehoiu (46 km), Râmnicu Sărat (47 km), Buzău (49 km) şi Panciu (54 km).

În cursul zilei de marţi s-au mai produs două seisme, primul în nordul judeţului Ilfov, la 27 km de Bucureşti, având o magnitudine de 2,3 grade pe Richter, şi cel de-al doilea în judeţul Ialomiţa, cu o magnitudine de 2,7 pe Richter.

În acest an, în România, cel mai puternic cutremur s-a produs pe 9 ianuarie 2019, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 4,4 pe scara Richter.

Comentarii

loading...