Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un militar a alergat de la Galaţi la Satu Mare, în scop umanitar

Un militar a alergat de la Galaţi la Satu Mare, în scop umanitar

Pentru a susţine cauza umanitară a unei poliţiste diagnosticate cu leucemie acută, un militar a alergat de la Galaţi până la Satu Mare, informează Europa FM.

Florin Budescu 0 comentarii

Laurenţiu Cobzaru a ajuns la destinație. Militarul a mărturisit că a încercat să alerge câte 10 km în fiecare oră, reuşind astfel să străbată drumul de la Galaţi la Satu Mare în şapte zile.

“Am plecat de la Galaţi pe data de 20, la 5,00 dimineaţa. Am avut un coleg care a mers cu mine cu maşina toată săptămâna, dar el a trebuit să plece acasă.

A mers în faţă cu maşina, m-a aşteptat, m-am hidratat, m-am alimentat, seara am dormit în maşină. Munţii m-au terminat. Suportul l-am avut din partea colegului. A încercat să mă încadrez la 10 km pe oră.

Contează în primul rând cauza, eu pentru Ramona am alergat, a fost şi cauza lui Nicolas, el fiind un băieţel din Brăila, care a decedat. Au fost în total aproape şapte zile”, a declarat Laurenţiu Cobzaru.

Militarul a alergat pentru a o ajuta pe Elena Ramona Ţoapă, o poliţistă de 20 de ani diagnosticată cu leucemie acută, la scurt timp de la angajare. Poliţista are nevoie de sânge şi de resurse financiare pentru a-şi asigura tratamentul.

Comentarii

loading...