Incident la metroul bucureștean, 7 octombrie 2020, FOTO: Facebook

Incident la metroul bucureștean, 7 octombrie 2020, FOTO: Facebook

Un nou incident la metrou miercuri. Ce a pățit o femeie care s-a aruncat între vagoane

Femeia prinsă, miercuri, sub tren, la Stația de Metrou Lujerului, a fost scoasă în stare de inconștiență și transportată la Spitalul Universitar.

Cătălin Șerban 0 comentarii

Pompierii ISU București-Ilfov au fost solicitați să intervină la Stația de Metrou Lujerului, după ce o femeie a fost prinsă sub o garnitură tren, între vagoanele 4 și 5.

Femeia a fost extrasă de sub tren, preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță București- Ilfov și transportată la Spitalul Universitar.

„La momentul extragerii, această era inconștientă, însă respira. Pentru gestionarea situației de urgență s-a acționat cu un echipaj al Grupului Special de Salvatori, un echipaj de prim ajutor SMURD, o autospecială de descarcerare si cu o autospecială cu apă și spumă”, spun reprezentanții ISU București-Ilfov.

Metrorex a transmis, într-un comunicat, că începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1.

Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației.

Comentarii

loading...