Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un oraș chinez vinde un vaccin experimental anti-Covid-19

Un oraș chinez vinde un vaccin experimental anti-Covid-19

Beijingul a spus că firmele pot face un profit rezonabil, dar prețul vaccinurilor anti-Covid-19 trebuie să fie apropiat de cost.

Ioana Roșu 0 comentarii

Vaccinul experimental anti-covid al lui Sinovac Biotech este oferit de un oraș chinez lucrătorilor esențiali și altor persoane din grupe de risc. Vaccinul costă aproximativ 60 de dolari.

Centrul pentru controlul bolilor din Jiaxing a anunțat, printr-un comunicat de presă, că cele două doze din vaccinul experimental CoronaVac vor costa 200 de yuani (29,75 dolari) fiecare, iar vaccinarea lucrătorilor din sectorul medical a și început.

Autoritățile chineze nu au dat până acum date de prețe în privința potențialelor sale vaccinuri anti-coronavirus.

 Vaccinul Sinovac este în ultimele faze ale testării clinice în Brazilia, Indonezia și Turcia, iar compania a spus că analiza intermediară a datelor din Faza III de testare ar putea veni în noiembrie.

Bio Farma, o companie de stat din Indonezia ce a semnat un contract pentru 40 de milioane de doze de vaccin Sinovac a spus că acesta va costa aproximativ 13,6 dolari per doză când va fi disponibil în această țară sud-asiatică.

 Grupul Farmaceutic Național Chinez (Sinopharm) a spus în august că vaccinul dezvoltat de o filială a sa va costa maxim 1.000 de yuani (148,8 dolari) pentru cele două doze necesare.

 

Comentarii

loading...