Un pensionar a vrut să-și dea foc în fața Ministerului Muncii. Violeta Alexandru a trimis un control

Un pensionar a vrut să-și dea foc în fața Ministerului Muncii. Violeta Alexandru a trimis un control

Un pensionar a vrut să-și dea foc în fața sediului Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Mihai Diac 0 comentarii

Un pensionar a vrut să-și dea foc în fața sediului central al Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Incidentul s-a produs marți, 15 decembrie, în jurul orei 12. Gestul sinucigaș a fost oprit printr-o intervenție a polițiștilor și a jandarmilor, a anunțat un comunicat al Jandarmeriei Române. Potrivit acestui comunicat, în momentul în care a fost imobilizat de forțele de ordine, bărbatul avea hainele deja îmbibate cu un lichid care mirosea a benzină.

De asemenea, forțele de ordine au cerut și sprijinul unei ambulanțe.

În urma acestui incident, Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS) a anunțat că ministrul Violeta Alexandru a trimis un control la Casa de Pensii Sector 6.

MMPS precizează că, anterior incidentului de marţi, bărbatul a trimis mai multe petiţii către Ministerul Muncii, în care îşi declara nemulţumirea faţă de modul cum i-a fost calculată pensia. MMPS i-a răspuns pensionarului, comunicându-i punctul de vedere al Casei Teritoriale de Pensii Sector 6 precum şi al Casei Naţionale de Pensii Publice, "ambele nemulţumindu-l" pe acest pensionar. 

Marți, ministrul Muncii a mai dispus și o nouă verificare a calculului pensiei acestei persoane, verificare care să fie coordonată chiar de preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice.

Comentarii

loading...