21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUn ploieştean a dispărut fără urmă din Palatul Topkapi din Istanbul

Un ploieştean a dispărut fără urmă din Palatul Topkapi din Istanbul

Acesta se afla împreună cu soția și fiica sa , cu un grup organizat de turiști români care a plecat din Ploiești, cu autocarul, într-o excursie în Istanbul, în perioada 29 august 2018 -02 septembrie 2018.

Imediat ce a constatat că soțul său lipsește, soția și ghidul agenției de turism din Ploiești au început toate demersurile pentru a-l găsi: au anunțat poliția, au mers la Consulatul României la Istanbul. Din cercetările poliției, se pare că ploieșteanul nu a ajuns în niciunul dintre spitalele din orașul turc.

În momentul dispariției, Salvatore Popescu avea telefonul mobil asupra sa, dar atunci când a sunat soția, telefonul era închis.

Precizăm că bărbatul, care este inginer de meserie, era perfect sănătos și nu suferea de vreo afecțiune care l-ar fi putut face să plece fără să anunțe sau să nu își mai amintească.

Familia e disperată și speră că va găsi un răspuns chiar și în tară. Oricine crede că ar putea avea o informație utilă este rugat să sune la numerele de telefon: 0730086887 sau 0722318523.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă