Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Un polițist de penitenciare a fost găsit împușcat

Un polițist de penitenciare a fost găsit mort, în urma unei răni produse prin împușcare, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în incinta Penitenciarului Arad.

Mihai Diac 0 comentarii

Un angajat al Penitenciarului Arad a fost găsit împușcat, duminică la ora 4 dimineața, în incinta unității, în timp ce era în timpul serviciului, a anunțat, duminică, un comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Colegii acestuia au cerut sprijinul SMURD, dar echipajul medical sosit la locul evenimentului a constatat decesul polițistului de penitenciare.

Primele date ale anchetei arată că polițistul de penitenciar s-ar fi sinucis cu pistolul din dotare. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a declarat că se fac cercetări inclusiv în ipoteza existenței unei suspiciuni de "determinarea sau înlesnirea sinuciderii".

Polițiștii de penitenciare sunt evaluați psihologic periodic sau ori de câte ori este necesar. În cazul agentului decedat duminică, ultimul control psihologic avusese loc în noiembrie 2018. 

Polițistul decedat era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999.

Comentarii

loading...