Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un rinocer şi o girafă au murit în doar câteva ore la grădina zoologică din Buenos Aires

Un rinocer şi o girafă au murit în doar câteva ore la grădina zoologică din Buenos Aires

Un rinocer şi o girafă au murit într-o perioadă de 10 zile la grădina zoologică din Buenos Aires, reconvertită în 2016 în parc ecologic, a anunţat primăria din capitala Argentinei, citată de AFP.

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Shaki, o girafă în vârstă de 18 ani, născută la grădina zoologică din centrul oraşului Buenos Aires, a murit marţi din cauza unui ulcer perforat. "Nu am putut face nimic", a indicat medicul veterinar Ivana Iaquinta.

Cu zece zile mai devreme, o femelă de rinocer alb, Ruth, în vârstă de 24 de ani, a decedat dintr-un motiv necunoscut atunci când a fost transferată într-un sanctuar din Africa

Parcul ecologic din Buenos Aires găzduieşte 842 de animale, din perioada în care acesta funcţiona ca grădină zoologică. Conducerea sa s-a angajat să mute o parte din locatarii săi şi să păstreze doar circa 300. Duminica trecută, doi urşi au fost transferaţi în Colorado (SUA), iar înaintea lor o serie de animale printre care elefanţi, căprioare, reptile, papagali şi bufniţe au părăsit Buenos Aires-ul.

Ca şi în alte cazuri, grădina zoologică din Buenos Aires a făcut obiectul plângerilor grupurilor pentru drepturile animalelor din cauza condiţiilor proaste în care trăiesc animalele găzduite aici.

În 2012, un urs polar a murit în urma caniculei înregistrate în capitala Argentinei, atunci când temperaturile au depăşit 40 de grade.

Comentarii

loading...