15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFOTO Un șofer s-a plimbat gol pușcă pe stradă după ce a...

FOTO Un șofer s-a plimbat gol pușcă pe stradă după ce a produs un accident

Imagini bizare în municipiul Constanța, în prima zi a anului. Un bărbat care a produs un accident a putut fi văzut plimbându-se gol pușcă pe stradă.

Polițiștii spun că pe 1 ianuarie, la ora 08.30, un bărbat de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Democraţiei din Constanța, dinspre strada Vârful cu Dor către strada Comarnic. Când a ajuns la intersecţia cu Aleea Piersicului, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla staţionat, iar în urma coliziunii a fost proiectat către înainte în gardul unui imobilul.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.

Șoferul era complet dezbrăcat și a mers pe stradă nud. Bărbatul nu se afla sub influenta alcoolului sau a altor substanțe. Potrivit declarațiilor pe care familia le-a dat poliției, bărbatul ar fi dezvoltat probleme psihice în ultima perioadă. În prezent se află la spital pentru investigații medicale.

Tot pe 1 ianuarie, la ora 05.35, o femeie de 28 de ani a condus un autoturism pe strada Ion Ursu din municipiul Constanța, dinspre strada Șoseaua din Vii către stada Vârful cu Dor. Când a ajuns la intersecția cu str. Caraiman nu a respectat semnificația indicatorului de oprire, a pătruns în intersecție fără sa acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 27 ani pe strada Caraiman, dinspre strada Gheorghe Marinescu către bulevardul Aurel Vlaicu. Din impactului cele două autoturisme au fost proiectate în alte 3 autoturisme parcate.
În urma accidentului rezultat vătămarea corporală ușoară a celei de a doua conducătoare auto.

La ora 03.20 un bărbat de 28 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0.87 mg / l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, pe banda numărul 1, din stațiunea Mamaia, dinspre Aqua Magic către hotel Oxford . Când a ajuns în zona satului de vacanta, din cauza nepăstrării distanței laterale a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 19 ani, pasager în taxi.

Cele mai citite

Un rapper iranian a fost condamnat la moarte

Rapper-ul iranian Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte astăzi, 24 aprilie 2024. Starul este acuzat că are legătură cu tulburările din Iran din...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă