15.2 C
București
joi, 23 septembrie 2021

VIDEO. Un tânăr a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu maşina în pietoni, la un mall din Brăila

Potrivit IPJ Brăila, un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătură cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta în localitatea Cazasu.

UPDATE. Şoferul care a rănit duminică zece persoane, şapte în parcarea mall Brăila, doi pietoni aflaţi pe centura oraşului şi a înjunghiat un bărbat după care i-a furat maşina, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca luni să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

Bărbatul înjunghiat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Cazasu, se află în stare gravă, el fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a fost băgat direct în sala de operaţie. Celelalte nouă persoane rănite, şapte în parcarea mall-ului şi două pe centura oraşului, se află în stare stabilă, ele fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila.

UPDATE: Zece răniţi, internaţi în spital, la Brăila, unul dintre aceştia este în operaţie în prezent. Printre cei răniţi sunt şi doi copii

Ulterior, tânărul s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului Brăila unde a intrat în nişte pietoni, şi-a continuat deplasarea până în parcarea de la mall-ul din oraş, unde a intrat într-un grup de persoane.

În total, cinci pietoni au fost răniţi, între care doi copii. Aceştia şi bărbatul înjunghiat au fost transportaţi la spital.

Agresorul a fost reţinut. El se află acum în custodia poliţiei. Şase persoane au ajuns la spital. Au toţi traumatisme.

Dintre victime, bărbatul înjunghiat este în stare foarte gravă, el fiind deja în operaţie la Spitalul Judeţean Brăila. Şi celelalte şase victime au ajuns la Spitalul Judeţean Brăila, având traumatisme cranio-cerebrale, fiind conştienţi şi în stare stabilă.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă