16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăȘtirile zileiUn tren de marfă deraiat a dat peste cap circulația trenurilor pe...

Un tren de marfă deraiat a dat peste cap circulația trenurilor pe ruta București-Constanța

„Întârzierile estimate ca urmare a devierii traficului sunt de aproximativ 3 ore”, a transmis CFR Călători.

CFR Călători a anunțat că a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, încă de la producerea incidentului, locomotive diesel şi electrice pentru a efectua circulaţia pe rute deviate prin Feteşti – Ţăndărei – Făurei – Buzău – Ploieşti şi respectiv Feteşti – Ţăndărei – Slobozia – Ciulniţa.

După traversarea rutelor deviate, trenurile îşi vor continua deplasarea către destinaţiile finale, cu întârzieri de aproximativ 3 ore.

CFR Călători anunță că până miercuri, la ora 24.00, vor fi afectate de deranjamentul în circulaţie un număr de 20 de trenuri ale CFR Călători.

Traficul este blocat pe magistrala 800 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 145+350. Potrivit CFR SA, cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului ROFERSPED, au deraiat.

„Din compunerea trenului de marfă, care circula în relația Constanța Port – Lehliu, la ieșire din stația CF Fetești au deraiat 5 din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulație fiind avariate în urma deraierii”, a transmis compania.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Zeci de persoane, care încercau să ajungă în Piaţa Taksim pentru o manifestaţie de 1 Mai, reţinute de poliţie

Zeci de manifestanţi adunaţi la Istanbul pentru a sărbători 1 Mai au fost reţinuţi miercuri de forţele de ordine.Primele altercaţii au apărut în timp...

Zelenski vede Ucraina membru în NATO cu o condiție majoră

Președintele Volodimir Zelenski consideră că Ucraina nu va putea deveni membru NATO până când nu va câștiga războiul cu Rusia, conform observatornews.ro. Secretarul general al...

Georgia: Mii de manifestanți din nou în stradă contra unui proiect de lege controversat privind „ influența străină”

Mii de manifestanţi au ieşit în stradă miercuri seară în Georgia pentru a protesta contra proiectului de lege controversat privind ''influenţa străină'', adoptat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă