Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un urs s-a plimbat în voie prin zona locuită din Mediaş

Un urs s-a plimbat în voie prin zona locuită din Mediaş

Un urs s-a plimbat în voie prin municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, trecând, într- zonă locuită, printr-un parc şi pe lângă stadion. Poliţiştii şi jandarmii au reuşit să gonească animalul în pădure.

Rl online 0 comentarii

Şeful Poliţiei Locale Mediaş, Ilarie Sideraş, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că ursul a fost zărit dimineaţă pe un trotuar, de către un echipaj care patrula prin oraş.

„Ursul a fost depistat de un echipaj de Poliţie Locală. Au fost anunţaţi şi jandarmii. Prima dată animalul s-a dus într-un parc de pe strada Baznei, la intrarea în oraş, apoi am mers pe malul Târnavei, a trecut Târnava prin apă, s-a întors pe partea cealaltă şi, undeva în zona stadionului municipal, pe o pasarelă, a intrat în pădure, deoarece era dirijat cu lumini spre ieşirea din oraş, să intre în pădure”, a spus Sideraş.

Ursul a fost zărit dimineaţă şi s-a plimbat prin oraş aproape o jumătate de oră, pe străzi locuite. Nu a produs pagube, fiind tot timpul dirijat din spate, spre pădure, de echipaje ale Poliţiei Locale şi Jandarmeriei Sibiu.

Comentarii

loading...