12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUnde a fost găsit pescadorul scufundat recent în Marea Neagră

Unde a fost găsit pescadorul scufundat recent în Marea Neagră

 Reprezentanții Gărzii de Coastă au anunțat că sâmbătă „polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, împreună cu o echipă de scafandri din cadrul Gărzii și două mijloace de mobilitate navală, au desfășurat activități în vederea identificării epavei unei ambarcațiuni”.

Echipa de scafandri a Gărzii de Coastă a acționat sub coordonarea CCC SCOMAR, localizând și identificând epava pescadorului Sea Shark 1, la o distanță de aproximativ 10 kilometri est de Chituc.

În cauză, sub coordonarea procurorului de caz, sunt derulate cercetări cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă și distrugere sau avarierea unei nave. În perioada următoare vor fi desfășurate activități pentru identificarea cauzelor care au dus la scufundarea pescadorului și recuperarea corpurilor neînsuflețite ale membrilor de echipaj.

Un pescador a fost dat dispărut luni dimineața în Marea Neagră. Conform ISU Constanța, în ambarcațiune ar fi fost cinci persoane.

Conform pompierilor din Constanța, pe mal, în zona Gura Portiței, a fost găsită o persoană decedată. Aceasta făcea parte din echipajul pescadorului.

Ulterior, alte două persoane decedate au fost găsite la mal, una tot în zona Gura Portiței, iar cealaltă în zona Vadu. Și acestea făceau parte din echipajul pescadorului.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Vântul puternic a suspendat manevrele în porturile de la Marea Neagră

Vântul puternic suspendă, sâmbătă, manevrele în porturile de la Marea Neagră, potrivit jurnalul.ro. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...
Ultima oră
Pe aceeași temă