Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Unitatea Mobilă ATI de la Timișoara s-a defectat din nou

Unitatea Mobilă ATI de la Timișoara s-a defectat din nou

Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă amplasată în curtea Spitalului Municipal Timișoara va fi din nou trimisă la reparații după o defecțiune la instalația de alimentare cu oxigen.

Petronel Tudor 0 comentarii

Cei opt pacienți care erau tratați în Unitatea sanitară Mobilă de la Timișoara au fost transferați de urgență în alte secții de Terapie Intensivă după ce instalația de oxigen, suprasolicitată, a cedat. Cinci pacienți infectați cu Covid-19 au ajuns la Spitalul Județean Timișoara iar trei la Terapie Intensivă la Spitalul Municipal.

„Având în vedere suprasolicitarea instalaţiei de oxigen, erau 8 pacienţi, a scăzut presiunea la oxigen, s-a făcut conversia pe tuburi de oxigen. Atunci, venind o presiune mai mare de oxigen, ventilatoarele nu au mai funcţionat corespunzător. S-a activat planul alb, 5 pacienti au fost transferaţi la Spitalul Judeţean, doi în UPU la Spitalul Municipal, un pacient la Medicină Internă, tot la Municipal. Toţi au fost transferaţi în condiţii de siguranţă.”, a anunțat Ramona Gidea, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Timișoara.

Unitatea Mobilă de la Timișoara fusese pusă în funcțiune vinerea trecută, după ce a revenit din centrul service unde fusese trimisă ca urmare a unei defecțiuni la instalația de climatizare produsă la sfârșitul lunii octombrie.

Comentarii

loading...