Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Uniunea Naţională a Judecătorilor din România va participa la consultările de la Cotroceni

Uniunea Naţională a Judecătorilor din România va participa la consultările de la Cotroceni

Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR) a anunţat, miercuri, că va da curs invitaţiei preşedintelui Klaus Iohannis de a participa, de la ora 17.00, la o întâlnire la Palatul Cotroceni pe teme privind justiţia.

Rl online 0 comentarii

”Tema întâlnirii, conform invitaţiei, este “situaţia actuală din sistemul judiciar determinată şi de modificările recente şi succesive aduse legilor justiţiei, ce au generat reacţii atât în plan intern, cât şi european“. UNJR a confirmat participarea la această întâlnire, aşa cum a răspuns pozitiv de fiecare dată invitaţiilor instituţionale pe tema justiţiei”, a transmis Uniunea, printr-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, ”UNJR rămâne în continuare fidelă principiului cooperării loiale între puteri, urmând ca şi pe viitor să contribuie prin poziţiile sale şi expertiza sa la consolidarea independenţei justiţiei şi a statutului judecătorilor”.

Preşedintele Klaus Iohannis are, miercuri, de la ora 17.00, consultări cu reprezentanţii autorităţii judecătoreşti şi ai asociaţiilor profesionale ale magistraţilor pe tema referendumului pe justiţie.

Comentarii

loading...