23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiVal de cutremure, noaptea trecută în Vrancea

Val de cutremure, noaptea trecută în Vrancea

Două cutremure au avut loc noaptea trecută în regiunea seismică Vrancea. Alte două seisme s-au produs în primele două zile din octombrie, cel mai semnificativ cu magnitudinea de 3,6 pe Richter.

Primul cutremur de noaptea trecută s-a petrecut la ora 01,55 în județul Vrancea și avut magnitudinea 3 pe scara Richter, la adancimea de 99 km.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobești (29km), Panciu (35km), Focșani (43km), Onești (47km), Mărășești (47km).

Al doilea seism a avut loc la ora 7,41, în județul Buzau la adâncimea de 8 km. Cutremurul a avut magnitudinea 2.4 pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Făurei (12km), Pogoanele (26km), Ianca (33km), Însurăței (43km), Râmnicu Sărat (44km). 

Un seism cu magnitudinea 3,6 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri, în România. Anterior, INFP avansase o magnitudine de 3,4 grade.

Potrivit INFP, cutremurul a avut loc la ora 15:54, în județul Vrancea.

Seismul s-a produs la o adâncime de 150 km.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă