7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiVâlcea: 16 percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

Vâlcea: 16 percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T – B.T. VÂLCEA, au efectuat 16 percheziţii domiciliare, toate pe raza judeţului, în vederea destructurării unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de risc.  Poliţiştii au descins la locuinţele mai multor persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 52 de ani, fiind puse în executare 16 mandate de aducere”, a anunţat, marţi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că un bărbat de 51 de ani, din Buzău, ar fi constituit un grup infracţional organizat, la care ar fi aderat mai multe persoane.

”Astfel, ar fi pus bazele mai multor culturi de cannabis, iar drogurile obţinute ar fi fost comercializate pe raza judeţului Vâlcea. În urma percheziţiilor, au fost descoperite 5 plantaţii de canabis constituite cu peste 668 de plante în diferite stadii de dezvoltare”, a mai transmis Poliţia Română.

De asemenea, au fost descoperite şi ridicate 1,5 kg de cannabis, 23 de comprimate ce par a fi ecstasy, 0,5 g praf alb, 2 ţigarete confecţionate artizanal, 7 grindere, recipiente cu urme de fragmente vegetale, 400 de euro şi 4.480 de lei.

Totodată, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 39 de telefoane mobile şi 18 cartele S.I.M., 5 laptop-uri, 3 stick-uri de memorie, 2 carduri S.D., 4 chei auto., 4 ceasuri, documente şi înscrisuri.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă