Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vameşul de la Stamora Moraviţa reţinut pentru luare de mită, arestat preventiv

Vameşul de la Stamora Moraviţa reţinut pentru luare de mită, arestat preventiv

Vameşul de la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa reţinut pentru luare de mită a fost arestat preventiv. El deţine mai multe imobile, din care zece doar în scara unui bloc.

Rl online 0 comentarii

Sorin Avram a fost prezentat instanţei, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Totodată, s-a constatat că el are mai multe imobile, zece dintre acestea fiind în scara unui bloc din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş.

DNA a transmis, marţi, că procurorii anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu 16 septembrie, inculpatului Avram Sorin Daniel, lucrător vamal în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de luare de mită.

Sursa citată a precizat că, în 4 şi 12 septembrie 2019, inculpatul a pretins şi primit de la o persoană, om de afaceri, suma totală de 100 de euro pentru a-i permite intrarea în România cu mai multe obiecte funerare.

Pentru a-l determina să remită sumele de bani, vameşul i-a pus în vedere omului de afaceri că are posibilitatea să îi aplice sancţiunea confiscării mărfurilor transportate.

Ulterior, în 16 septembrie 2019, pentru acelaşi motiv, lucrătorul vamal a mai pretins de la acelaşi om de afaceri suma de 150 de euro.

După mai multe negocieri, suma finală care i-a fost remisă inculpatului Avram Sorin Daniel a fost de 70 de euro, moment în care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Marţi, el a fost prezentat Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii

loading...