Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vămile sunt luate cu asalt, vin românii în țară ca în sezonul estival

Vămile sunt luate cu asalt, vin românii în țară ca în sezonul estival

Vămile din România au înregistrat o creștere spectaculoasă: 65.200 persoane le-au tranzitat în ultimele 24 de ore.

Petronel Tudor 0 comentarii

Valori mari de trafic s-au înregistrat pe sensul de intrare în țară la vămile din vest, mai ales pe la punctele de trecere a frontierei Nădlac 1 și Nădlac 2 – Autostradă. În condițiile ridicării obligativității de a sta în izolare 14 zile la revenirea în țară valabilă pentru 17 state europene, în România au intrat 40.200 persoane în 15.900 mijloace de transport.

„În urma verificărilor suplimentare efectuate, au fost trimise spre izolare/carantină la locuință de către specialiștii Direcției de Sănătate Publică 7.849 persoane. Principalele puncte de trecere unde au fost dispuse astfel de măsuri sunt: Nădlac I - 1.487 (din care 1.053 pe jos), Borş – 1.972, Nădlac II -3.261, Petea – 933 și Vărşand – 55.”, a anunțat Poliția de Frontieră.

Valori mari s-au înregistrat pe sensul de ieșire la vămile ce duc spre Bulgaria și Grecia, țări îndrăgite de români în sezonul estival și care și-au redeschis granițele pentru turiști. 25.000 persoane au părăsit ieri România la bordul a 13.000 mijloace de transport, o creștere cu 60% față de media lunii mai.

 

 

Comentarii

loading...