Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vaslui: Aglomeraţie la Serviciul de Eliberare a Paşapoartelor

Vaslui: Aglomeraţie la Serviciul de Eliberare a Paşapoartelor

Angajaţii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS) Vaslui se confruntă cu o avalanşă de cereri, pe data de 1 august aceştia emiţând cel mai mare număr de paşapoarte din ultimii zece ani - 265 de documente.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat de presă remis, luni, de Instituţia Prefectului Vaslui, în primele trei zile ale lunii august au fost înregistrate creşteri semnificative în ceea ce priveşte solicitarea de eliberare a paşapoartelor simple.

"Între 1 şi 3 august au fost primite 638 de cereri, cu 27% mai multe faţă de primele trei zile lucrătoare din luna iulie şi cu 23% mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017. Pentru a putea răspunde volumului mare de solicitări înregistrate mai ales în sezonul estival al anului, la nivelul SPCEEPS Vaslui au fost dispuse o serie de măsuri organizatorice, precum prelungirea timpului de lucru cu publicul, până la ora 18,30, şi deschiderea celui de-al patrulea ghişeu", se arată în comunicat.

Zilnic se eliberează 220 de bonuri de ordine, la care se adaugă 68 de persoane care s-au programat online, iar pentru fiecare cerere s-a alocat un timp de prelucrare de şapte minute, mai menţionează sursa citată.

Comentarii

loading...