16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVerdictul lui Rizea, un nou episod incendiar despre „grei” ai politicii românești

Verdictul lui Rizea, un nou episod incendiar despre „grei” ai politicii românești

Cristian Rizea, fost deputat PSD, continuă seria dezvăluirilor în mediul online cu o nouă serie de informații despre oameni de afaceri și politicieni influenți.

„Volumul II din ,,Spovedania Lui Rizea ” va scoate la,, suprafata ” hotiile de mult uitate ale celebrului ,,Grup de la Baneasa” care facea legea pe vremea guvernarii Adrian Nastase si pe care in schimbul unor ,,saci de bani ” Traian Basescu dupa ce ii amenintase public cu arestarea , i a,, gratiat” !
Adrian Petrache , Alexandru Bittner si Bartolomeu Finis vor fi devoalati cu toate combinatiile facute intre 2001 si 2004 alaturi de locotenentii lor de atunci Dorin Cocos ,Eugen Bejinariu , Gabriel Oprea ,Victor Ponta , Cosmin Gusa si Remus Truica!”, susține Rizea.

„Astazi cei 3 Barosani isi traiesc linistiti a doua tinerete ,fiecare in stilul sau: Daca Adrian Petrache e mai mult ocupat cu operatiile estetice pe care si le face regulat la clinica doctorului Marian Ticlea din Koln,de pe Richard Wagner Strasse nr 13-17, Alexandru Bittner devenit intre timp un veritabil cowboy, isi petrece timpul la ranchul sau de milioane de dolari achizitionat in Texas dupa ce a devalizat tot ce a putut din afacerile preluate cu forta din Delta Dunarii si dupa spaga incasata de 60 .000.000 dolari din afacerea Microsoft!”, adaugă fostul parlamentar PSD.

În textul postat în mediul online, Crisitan Rizea promoite că adevărul va ieși la iveală în curând: „Doar Bartolomeu Finis a ramas singurul ,, patriot ” si cu foarte mare grija se ocupa de incasarea chiriilor de sute mii de euro de la localurile de lux deschise pe malul lacului Herastrau ! Nu stiu daca si a facut timp sa si indeplineasca visul pe care il avea ,si pe care mi l a relatat odata ,acela de a face o croaziera in jurul lumii cu cel mai luxos vas de croaziera dar cu siguranta are si banii si timpul necesar pentru aceasta dorinta excentrica! Cum au acaparat cei 3 Barosani si cu ajutorul caror politicieni ,patrimoniul fostului Birou de Turism pentru Tineret (BTT ) punand mana pe o halca de cateva hectare din parcul Herastrau cat si alte ,,afaceri grele ” facute pe banii fraierilor de romani , veti afla curand doar din Volumul II ,,Spovedania Lui Rizea ” ! Curand adevarul se va afla!”

Cele mai citite

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...
Ultima oră
Pe aceeași temă