10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVestul Sălbatic la Timișoara. Un tren a fost atacat cu un foc...

Vestul Sălbatic la Timișoara. Un tren a fost atacat cu un foc de armă

UPDATE 13:15 – Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, în urma cercetărilor efectuate cu privire la incidentul feroviar care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, s-a ajuns la concluzia că nu sunt suficiente dovezi că a fost folosită o armă de foc cu care s-a tras în trenul de persoane care circula pe ruta Timişoara – Reşiţa.

„În urma incidentului sesizat prin intermediul unui apel de urgenţă 112 în data de 29.08.2018, ora 22.17, poliţiştii au prezentat dosarul procurorului de caz, care a încadrat fapta ca fiind infracţiune de distrugere. Din cercetările efectuate nu se poate concluziona că a fost folosită o armă de foc, specialiştii criminalişti urmând să stabilească natura obiectului care a spart geamul trenului Regiotrans 16113 Timişoara-Reşiţa Nord, printr-o expertiză fizico-chimică. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a informat IPJ Caraş-Severin, citat de Mediafax.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, miercuri seara, Poliţia Transporturi Feroviare Reşiţa a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că asupra trenului de persoane aparținând operatorului privat Regio Călători 16.113 Timişoara – Reşiţa s-a tras din exterior un posibil foc de armă.

Potrivit, incidentul a avut loc imediat după ce trenul a plecat din gara Colţan, din judeţul Caraş-Severin. Din fericire, nicio persoană aflată în tren nu a fost rănită. „Echipa operativă deplasată la faţa locului, din care a făcut parte şi un poliţist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Au fost însă ridicate probe, urmând a se efectua o expertiză criminalistică. Cercetările continuă în vederea clarificării stării de fapt, sub coordonarea Parchetului competent”, a arătat IPJ Caraş-Severin.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă