10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMinistrul Voiculescu anunță încă un control după tragedia de la "Victor Babeș"

Ministrul Voiculescu anunță încă un control după tragedia de la “Victor Babeș”

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a postat un anunț pe internet în care precizează că va trimite, marți, un control la Spitalul “Victor Babeș” din București.

Controlul va investiga tragedia produsă în după-amiaza zilei de luni, 12 aprilie 2021, soldată cu decesul a trei pacienți diagnosticați cu Covid, aflați în interiorul unui camion ATI care era staționat în curtea spitalului.

“Condoleanțe familiilor îndurerate!
Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș. Am sunat pentru a mă asigura că pentru pacienții COVID-19 se vor găsi locuri în alte spitale din București. Am mers apoi acolo pentru a vorbi cu medicii și conducerea spitalului.
Cinci dintre ei au fost trasferați în siguranță. Trei dintre ei, din păcate, nu au putut fi salvați.
O anchetă penală este în desfășurare iar mâine voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici.
Condoleanțe pentru familiile îndurerate!”, menționează textul postat pe Facebook, luni seară, de ministrul Vlad Voiculescu.

Față de această postare, cele mai multe reacții sunt de încurajare la adresa ministrului. Sunt însă și comentarii critice. Unul dintre ele este următorul:

“După incendiul de la Victor Babeș avem anchetă. După cel de la Piatra Neamț avem anchetă. Dupa Foișor avem ancheta. Dupa ce s-a întâmplat în seara asta avem altă anchetă. Când o să găsim oare și vinovați, la Paștele Cailor? Asta e schimbarea mult promisa? Vlad Voiculescu, parca te străduiești sa le dai motive celor care te critica si din ce in ce mai putine celor care te susțin. A trecut aproape jumătate de an, când vei avea de gând sa te porți ca un ministru?”

Condoleanțe familiilor îndurerate! Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș. Am…

Publicată de Vlad Voiculescu pe Luni, 12 aprilie 2021

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Românii Investesc Record în Titlurile de Stat: O Premieră în Guvernarea PSD

Sub guvernarea lui Marcel Ciolacu, investițiile fără precedent devin motorul dezvoltării țării, iar economia României se clasează constant printre cele mai dinamice din Uniunea...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
Ultima oră
Pe aceeași temă