FOTO: zcj.ro

FOTO: zcj.ro

VIDEO: Accident rutier cumplit în Cluj, trei oameni au murit pe loc

Un autoturism s-a făcut praf după ce a ieșit pe contrasens și a lovit frontal un autocamion pe centura Vâlcele – Apahida.

Petronel Tudor 0 comentarii

Tragedia s-a produs în această dimineață, pe fondul unui carosabil uscat și în condiții de vizibilitate excelente. Fără motiv, un conducător auto în vârstă de 20 ani, în timp ce se deplasa pe Varianta Ocotitoare Cluj Est, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor cu semiremorcă, anunță IPJ Cluj. Imaginile suprinse imediat după accident sunt cumplite și vorbesc de la sine despre forța impactului.

Echipajul Smurd, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță și o autospecială pentru intervenție rapidă și descarcerare au ajuns rapid la fața locului. Salvatorii au găsit decedate persoanele aflate pe scaunele din față ale autoturismului distrus în urma impactului și aruncat în șanțul de pe marginea șoselei. Este vorba de tânărul conducător auto și un bărbat.

Din autoturismul transformat de impact într-un morman de fiare contorsionate a fost extrasă o femeie în vârstă de aproximativ 40 ani care părea că are semne vitale și pentru care s-au încercat manevre de resuscitare. Din nefericire, medicii nu au reușit să o readucă la viață și au fost nevoiți să constate decesul.

Comentarii

loading...