4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO Bătaie generalizată la Sălaj între polițiști și localnici!

VIDEO Bătaie generalizată la Sălaj între polițiști și localnici!

O bătaie generală a izbucnit între mai mulți localnici din comuna Șomes Odorhei, județul Sălaj, și doi polițiști chemați să aplaneze un coflict. La un moment dat, oamenii legii au pulverizat spray lacrimogen. „Dați cu spray în femei și copii”, întreabă un localnic.

Scandal între localnici și doi agenți de poliție, în comuna Someș Odorhei din județul Sălaj. Incidentul s-a petrecut pe 8 septembrie, în jurul orei prânzului.

Polițiștii Secției 3 din Jibou au fost solicitați pentru a aplana conflictul dintre doi bărbați, însă o femeie i-a înjurat pe oamenii legii, iar incidentul a escaladat, potrivit reprezentanților IPJ Sălaj, citați de Zalau24.ro.

„Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Jibou au fost solicitați, prin apelul de urgență 112, la data de 8 septembrie a.c, în jurul orei 14, sa intervină în comuna Șomes Odorhei la un scandal între doi bărbați. Ajunși la fața locului polițiștii au aplanat conflictul, după care o femeie din apropiere a adresat polițiștilor injurii.

Polițistul i-a solicitat acesteia în repetate rânduri sa se legitimeze, dar a refuzat. Când polițiștii au vrut să o conducă la sediul poliției în vederea identificării s-a opus, în sprijinul ei venind soțul, care i-a împiedicat pe polițiști sa-si continue activitatea, întrucât femeia urma să fie încătușată.

În acel moment, celălalt polițist l-a somat pe soțul femeii, rugandu-l sa înceteze, dar bărbatul l-a lovit pe acesta, iar pentru a aplana situația, polițiștii au folosit sprayul iritant lacrimogen.

Împotriva polițiștilor au intervenit mai multe persoane. După folosirea în repetate randuri a sprayului, starea conflictuală s-a aplanat. Cele două persoane implicate în scandal au fost identificate, în persoana unor tineri de 22, respectiv 27 de ani, ambii din comuna Șomes Odorhei. Față de tânărul de 27 de ani, procurorul a dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile”, au declarat reprezentanții IPJ Sălaj.

IPJ Salaj.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă