Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Campania USR "Fără penali", ironizată pe internet

VIDEO. Campania USR "Fără penali", ironizată pe internet

Inițiativa denumită „Fără penali în funcții publice” a fost lansată de activiști civici și de USR cu menirea de a strânge semnături pe baza cărora să se modifice Constituția în sensul întăririi luptei anticorupție.

Rl online 0 comentarii

Dar, în mod șocant, această acțiune de asanare a corupției se bazează pe o uriașă fraudă. Conform datelor de până acum, în doar două județe s-au adunat, în sprijinul campaniei de modificare a Constituției, peste 10.000 de semnături falsificate. Cu alte cuvinte, inițiatorii campaniei anticorupție comit, ei înșiși, o infracțiune.

Organizatorii campaniei „Fără Penali” susțin că au strâns, în sprijinul demersului lor de modificare a Constituției, peste un milion de semnături din întreaga țară și că în peste jumătate dintre județele României numărul de semnături colectate trece de 20.000.

Comentarii

loading...