12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO Columna lui Traian a fost iluminată în culorile tricolorului României

VIDEO Columna lui Traian a fost iluminată în culorile tricolorului României

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, duminică seara, la iluminarea Columnei lui Traian în culorile drapelului României, el fiind aşteptat la Roma de zeci de români stabiliţi în Italia, informează Mediafax.

Printre românii care l-au așteptat pe șeful statului s-au aflat și foarte mulţi copii îmbrăcaţi în port popular, care purtau steagurile României în mâini.

Unii dintre cei prezenți l-au aplaudat pe șeful statului iar alții au scandat lozinca ”uniţi salvăm toată România!”.

Klaus Iohannis a venit alături de soţia sa, Carmen.

La ora 20.50, când Columna lui Traian a fost iluminată în culorile roşu, galben şi albastru, românii prezenţi au început să intoneze imnul de stat al României.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă