VIDEO: Concert cu peste 500 de spectatori, întrerupt de Poliție pe Litoral

VIDEO: Concert cu peste 500 de spectatori, întrerupt de Poliție pe Litoral

10.000 lei este amenda aplicată unui club de pe Litoral unde sâmbătă seara a concertat Puya și în care s-au strâns peste 500 de spectatori.

Petronel Tudor 0 comentarii

Poliția a fost sesizată după apariția pe rețelele de socializare a mai multor filmări de la un club din Mamaia unde pe scenă concerta Puya și a descins în localul de la malul mării.

”În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19:00-19.30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale.”, a transmis IPJ Constanţa.

Oamenii legii au aplicat o amendă de 10.000 lei proprietarilor clubului pentru că au organizat un eveniment în aer liber cu participarea mai multor persoane decât este permis.

Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanţă de minimum doi metri unul faţă de celălalt, precum şi cu purtarea măştii de protecţie, este una dintre prevederile cuprinse în ordonanța privind starea de alertă din România.

Comentarii

loading...