Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Conferința de presă - Coliția pentru Familie: Mass-media face un deserviciu demersului

VIDEO. Conferința de presă - Coliția pentru Familie: Mass-media face un deserviciu demersului

Membrii Coaliției pentru Familie au susținut ieri o conferință de presă, în care au acuzat instituțiile media că boicotează informarea corectă a publicului în legătură cu referendumul pentru familie din 6-7 octombrie.

Rl online 0 comentarii

"De data aceasta este o nuanţă foarte interesantă, considerăm şi este drept să spunem că nu clasa politică are o vină în această chestiune, ci mass-media este cea care aruncă lumină electorală asupra campaniei, făcând un deserviciu demersului. Scopul extrarodinar al acestei conferinţe este acesta: demersul nostru este unul 100% civic. Nu putem însă să nu denunţăm încălcarea de către posturile de radio şi de televiziune, despre care suntem anunţaţi la aproape fiecare oră că anulează emisiuni programate", a declarat una dintre reprezentantele Coaliţiei pentru familie.

Jurnalistul Mediafax, Nicolae Oprea şi doi jurnalişti de la Vice au fost daţi afară joi de la conferinţa de presă organizată de Coaliţia pentru Familie, după ce au întrerupt conferința de presă organizătă de Coaliția pentru Familie.

"Incidentul creat la conferinţa de presă a fost legat în principal de doi angajaţi ai site-ului Vice, care au încercat să întrerupă conferinţa de presă. În bună măsură au şi reuşit. Pe aceştia i-am invitat, inclusiv eu, să părărsească conferinţa de presă când au avut acest comportament. Faptul că au fost şi alte persoane invitate să iasă afară este o regretabilă eroare şi vom avea grijă ca un astfel de lucru să nu se mai întâmple. A fost probabil un exces de zel al unei persoane pe care o vom identifica şi o vom convinge să aibă alt comportament", a declarat Mihai Gheorghiu, pentru Mediafax, ulterior incidentului.

Comentarii

loading...