Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO GAFĂ: Cosmin Butuza și tricourile "mai speciale" pentru Centenar

VIDEO GAFĂ: Cosmin Butuza și tricourile "mai speciale" pentru Centenar

În timp ce vorbea cu emfază despre anul centenarului, un membru cu funcție al Guvernului Dăncilă a comis o gafă de proporții. Referindu-se la dotarea echipei României cu îmbracăminte specială, Butuza a spus: "să punem Centenarul pe tricoaiele noastre".

Iulian Budușan 0 comentarii

Încă o gafă a unui membru al cabinetului Dăncilă: Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului folosind cuvântul ”tricoaie” în loc de tricouri într-o conferință de presă ținută la Federația de Șah.

”Avem 100 de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!", a spus Butuza.

Comentarii

loading...