30.3 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO. Doi miri au făcut primul drum in viaţă la secţia de...

VIDEO. Doi miri au făcut primul drum in viaţă la secţia de votare

Alina şi Mihai au fost printre primii alegători într-o secţie de votare din localitatea Săcălaz de lângă Timişoara. Alina încă purta rochia de mireasă, iar Mihai era îmbrăcat în costumul de mire. De la nuntă, cei doi s-au dus direct la votare.

Mirii au votat atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum. Alina a votat pe lista permanentă, iar Mihai pe cea suplimentară.

 
„Rog toţi românii să vină să voteze”, a spus mireasa Alina, după ce a votat.

„Contează, pentru că este un drept cetăţenesc pe care trebuie să-l exercităm. Avem şi drepturi, dar şi datorii. Noi am preferat să venim, să ne facem obligaţia de cetăţeni. Chiar dacă îţi anulezi votul, poate esti apolitic, dar e important să vii şi să îţi exerciţi obligaţia. La nuntă a fost foarte bine, cu puţine emoţii, dar a fost bine”, a adăugat mirele Mihai.

Imediat după ce mirii au votat, în cabinele de votare au intrat naşii.

„Am hotărât să fim un exemplu, atât în viaţa lor de căsătorie, cât şi pentru votat. Am înţeles să venim împreună la secţia de vot, să dăm un exemplu celor care poate se gândesc să nu vină, să îi facem să vină. Votul nostru contează, indiferent pe cine votăm, contează”, a completat naşul.

În Timiş sunt aşteptaţi, duminică, la vot peste 625.000 de alegători. În întreg judeţul au fost înfiinţate 599 de secţii de votare, majoritatea fiind în Timişoara, peste 200.

Cele mai citite

Premierul României se întâlnește cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, la București, cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor, Paul Grod. Întâlnirea va avea loc la Palatul Victoria, în ziua...

George Simion, președintele AUR, l-a suspendat pe vicepreședintele Marius Lulea

Deputatul George Simion, președintele AUR, a anunțat că-l suspendă pe Marius Lulea din funcția de prim-vicepreședinte al partidului, pe motiv că Lulea ar fi...

Ideologia ucide spiritul olimpic

Sportivii din Rusia și din Belarus au fost excluși de la Jocurile Olimpice din anul acesta de la Paris, lăsând să participe doar cei...
Ultima oră
Pe aceeași temă